loading...
Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 7 September 2015

Tips Mudah Cara Nak Pikat Hati Wanita

Tips Mudah Cara Nak Pikat Hati Wanita

Jika anda berkira-kira ingin memikat hati si dia ,anda perlu bijak dalam mengunakkan kemahiran yang sedia ada dalam memikat mereka.perlu bijak dan pandai mengatur cara .kerana wanita adalah jenis yang mudah terasa jika anda tidak pandai memikat mereka.jadi admin ini mengajar anda cara mudah nak pikat hati wanita .jom teruskan pembacaan anda tentang tips mudah cara nak pikat hati wanita.Tips Mudah Cara Nak Pikat Hati Wanita

1. Bijak Menyakat 
~Sudah pasti ramai wanita diluar sana tidak suka jika anda menyakat mereka berlebih-lebihan .namun bagi admin, cara yang bijak menyakat adalah menyakat dengan berhemah ,tidak terlalu kasar ataupun lembut .kena bijak dan punya idea yang betul cara nak menyakat .kalau kena dengan caranya pasti si dia boleh lentok dengan anda.

2.  Beri Perhatian .
~ Anda tahu bukan yang wanita suka akan perhatian ,terutamanya dari kaum lelaki diluar sana.malahan ada segelintir wanita yang cemburu jika wanita lain mendapat perhatian lebih dari mereka.oleh itu,jika anda pandai memberi perhatian dengan teknik yang betul,sudah pasti tips untuk memikat hati wanita itu menjadi lebih mudah

3. Menjadi penghibur yang terunggul 
~ Jika anda seorang pelawak ,atau penghibur sudah pasti ia adalah satu bonus buat anda dalam memikat hati wanita.ini kerana ramai wanita diluar sana yang suka akan penghibur yang bijak menangani mereka apatah lagi jika mereka dalam masalah .jadikan kelebihan itu sebagai tips terbaik untuk anda menawan sedia.

4. Pendengar Setia
~ Wanita dengan air mata tak boleh dipisahkan ,jadi jika anda bijak dalam menyelami hati wanita ,sudah tentu artikel admin ni memang tidak berguna langsung sama sekali .jika seorang wanita itu sedang bersedih,jika anda pandai dalam mendengar masalah dan tahan untuk mendengar mungkin dalam jangka masa yang panjang.anda sudah dianggap berjaya menawan hati si dia.

5 . Bijak Bercerita  
~ Jika anda ada cerita yang ingin dikongsikan dengan wanit itu,pastikan cerita yang anda ingin kongsikan bukan cerita yang membuat dia cepat bosan. jadi sudah pasti anda perlu ada cerita yang membuat anda teruja untuk mendengar lagi.boleh saja anda kongsikan pengalaman anda sewaktu kecil dulu ,masa belajar ataupun masa berada di tempat orang .bab melancong lagi keutamaan kerana ramai wanita yang suka melancong.betul tak?

6. Menjadi secret admirer .
~ Cara ini mungkin berkesan bagi mereka yang jenis pemalu . mungkin langkah pertama anda adalah menjadi peminat setia yang dia sendiri tidak ketahui siapa . dengan menjadi secret admirer ,anda kena bijak dalam mencari segala pasal si dia dan tahu apa yang dia ingin dan suka .anda bijak,anda pasti ada ruang.

7. Konfiden .
~ Ini sudah pasti perlu ada pada seorang lelaki yang ingin memikat hati sidia ,bagaimana anda perlu berani dalam mengatur strategi agar dia mampu melihat kesungguhan anda dalam ingin membuat perhubungan yang lebih serius dengannya .

Cukup dulu rasanya sampai disini,insyallah ada idea lagi akan admin update buat lelaki yang ingin memikat hati si dia..


Kata Achie : Kena bijak merebut peluang bro !!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...