loading...
Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 14 Oktober 2015

Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

Amaran keras !! artikel ini hanya dibuat untuk mereka yang sudah berumahtangga yang bergelar suami isteri ,jadi kepada mereka yang masih belum berkahwin .anda dilarang sama sekali untuk meneruskan bacaan artikel ini dan sila teruskan bacaan pada artikel lain .saya sebagai admin blog www.isumalaysia.com tidak akan bertanggungjawab disetiap masalah yang ada hadapi akibat artikel ini..



Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

1.Gembirakan isteri anda - sudah pasti hanya dengan gembirakan isteri anda saja sudah cukup membuat isteri anda gembira dan bersedia melayan anda di ranjang tanpa ada rasa paksa . untuk gembirkan isteri anda ,bukan semua suami bijak melakukannya kerana lagi ramai yang suka menyakitkan hati isteri mereka berbanding mengembirakan hati mereka.

2. Ambil Peduli - Nak puaskan nafsu isteri adakalanya tak perlu dinilai dengan seks semata-mata kerana sudah pasti dengan seks semata isteri anda akan puas .malahan jika terkejut jika saya katakan ada juga isteri yang suka dibelai manja dan diambil peduli oleh suami dari suami yang hanya ambil peduli sang isteri bila ingin melakukan seks semata -mata. ingatlah ,isteri anda bukan boneka yang hanya anda perlu bila nak melakukan seks diranjang . jadi perlu ambil peduli dengan isteri anda kalau boleh setiap masa dan juga bila diperlukan khdimat anda mendengar keluhan mereka.

3. Mengoda setiap masa - tidak salahnya anda memberi perhatian kepada isteri anda setiap ketika walaupun ketika itu anda tidak berkeinginan untuk melakukan seks semata-mata . di zaman yang serba moden masa kini yang adanya teknologi seperti whassap , wechat dan lain-lain anda boleh gunakan ia sebagai tempat untuk mengoda isteri anda . jangan terkejut jika anda pandai mengoda isteri anda ,anda tak perlu meminta untuk melakukan seks kerana dia sendiri yang akan meminta-minta pada anda untuk melakukan seks.

4. Perlu Romantik - Dulu sebelum kahwin anda seorang yang romantik ,kenapa bila sudah berkahwin anda masih tidak menggunakan kelebihan untuk memuaskan hati isteri anda..  romantik jika kena pada caranya ,sudah pasti akan  membuat isteri anda tersenyum-senyum untuk meminta melakukan seks dari anda.

selamat mencuba!!


ISUMALAYSIA.COM :- Puaskan isteri anda bukan semata-mata dengan SEKS saja..

Isnin, 12 Oktober 2015

Petua Mudah Buat Kaum Lelaki Menguatkan Tenaga Batin

Petua Mudah Buat Kaum Lelaki Menguatkan Tenaga Batin


Sudah pasti kaum wanita terutamanya sekali akan merasa hampa bila kaum lelaki yakni suami mereka tidak mampu memuaskan batin yang menjadi santapan hairan isteri dirumah yang rindu belaian manja laki mereka .jadi sudah pasti admin ingin berkongsi dengan anda bagaimanakah cara yang betul dan teknik yang tepat dalam membuatkan tenaga batin lelaki akan menjadi kuat .bagaimana? 
teruskan pembacaan anda tentang Petua Mudah Buat Kaum Lelaki Menguatkan Tenaga Batin






Petua Mudah Buat Kaum Lelaki Menguatkan Tenaga Batin

cara 1: Amalkan selalu  meminum madu lebah yang asli dan campurkan juga dengan minyak lenga. Madu lebah 1/2 cawan dicampur pula dengan minyak lenga 1/2 cawan. Minum setiap pagi untuk kesan yang lebih terbukti

cara 2: Ambil 2 biji telur ayam kampung, satu sudu besar air kunyit, satu sudu besar madu lebah asli dan setengah sudu air limau nipis. Campur ramuan tersebut dan kacaulah sehingga sebati. kemudian hendakahlah di minum 2 kali seminggu.



- ISUMALAYSIA.COM -

Jumaat, 9 Oktober 2015

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

Amaran , Artikel ini khas buat mereka yang sudah berkahwin dan admin tidak akan bertanggungjawab diatas segala masalah yang timbul diatas pengeluaran artikel ini .semoga artikel ini digunakan dengan cara yang betul.

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

Sebahagian wanita boleh hamil dengan mudah, namun sebahagian berupaya keras untuk hamil. Salah satu usaha yang dilakukan adalah mencuba pelbagai posisi seks agar cepat hamil. Sebenarnya kehamilan boleh berlaku dengan posisi hubungan intim apapun, asalkan sperma bergerak menuju sel telur dan terjadi persenyawaan. Oleh kerana itu, berapa posisi seks yang membolehkan sperma lebih mudah mencapai sel telur dianggap dapat memperbesar peluang terjadinya pembuahan. Inilah 5 posisi seks agar cepat hamil:

1. Posisi Misionari & gerakan kucing 
 
 

Kedudukan ini sering disebut sebagai Man on Top, iaitu wanita terbaring terlentang, sedangkan lelaki berada di atasnya. Dengan kedudukan ini, sperma yang dikeluarkan di liang faraj tidak mudah keluar kembali dengan cepat .
Menggabungkan dengan gerakan CAT (kucing). Sebenarnya CAT adalah singkatan dari (coital Alignment Technique) dan berdasarkan kajian dari Edward Eichel gerakan ini memperbesar peluang kehamilan buat anda.
Gerakan CAT:
Lelaki berada di atas wanita dan bergerak maju mundur sambil bersandar berat badannya ke arah bahu wanita. Di saat bersamaan, wanita mengangkat pinggung sehingga sejajar dengan pinggul lelaki. Wanita boleh juga memainkan pinggul untuk mensimulasi orgasme.

2.Posisi  Gunting, penetrasi dari samping

Ketika berada pada kedudukan ini, pasangan berasa lebih relaks dan sesuai bila suami gemuk atau kelebihan berat badan. Ketika melakukan penetrasi dari samping, zakar dapat masuk lebih dalam ke liang faraj, sehingga ketika ejakulasi, sperma yang dikeluarkan lebih dekat ke sel telur. Kedudukan seks ini boleh dilakukan 2 cara, yaitu lelaki di belakang wanita, atau saling berhadapan.
Bila saling berhadapan, wanita mengangkat salah satu kaki lurus ke atas, tegak lurus dengan katil. Lalu lelaki merapat di hadapan wanita, dengan salah satu kaki terselit di atara kedua kaki wanita. Dekatkan pinggul wanita dengan pinggul lelaki serapat-rapatnya, namun tarik dada wanita dan dada lelaki agar berjauhan. Kedudukan seks ini disebut kedudukan gunting.
3. Penetrasi dari belakang, doggy style
 
 

Kedudukan ini dapat dilakukan dengan perut wanita melekat di ranjang, ataupun terangkat seperti sedang merangkak. Sama dengan kedudukan seks dari samping, penetrasi dari belakang juga membolehkan zakar masuk lebih dalam, sehingga sperma yang terpancar lebih dekat ke sel telur.
Sambil dalam kedudukan merangkak, wanita melengkungkan badan sehingga perut berada di kedudukan yang paling rendah manakala pinggul diangkat setinggi-tingginya. Topang berat badan dengan tangan dan celah paha. Kedudukan ini disebut kedudukan anjing atau anjing gaya.

4. Wanita di atas, kedudukan Cowgirl
 
 

Dengan wanita berada di atas lelaki, posisi seks ini memberikan kawalan penuh pada wanita. Akibatnya wanita dapat mengatur ritme dan jalannya hubungan seks ini. Wanita jadi lebih relaks dan lebih menikmati permainan, dan juga dapat mengatur agar penetrasi zakar sedalam-dalamnya sesuai keinginannya. Variasi lain, wanita dapat memainkan kedudukan tubuh ke mana ia inginkan, hingga 360 darjah. Lengkungkan tubuh hingga pinggul condong ke belakang dan dada condong ke depan

5. Posisi seks agar cepat hamil: berdiri
 
 

Kedudukan seks agar cepat hamil .Pada posisi berdiri, lelaki mahupun wanita boleh memegang kendali untuk mendapatkan kedudukan paling pas. Apabila lelaki mencapai ejakulasi, biarkan posisi ini beberapa saat, agar sperma tidak akan keluar dari liang faraj. Berdiri di bawah pancuran air hangat akan menambah sensasi kenikmatan berdua.
 
 
Isumalaysia : jangan salah guna artikel ini,haram buat mereka yang belum berkahwin.

Khamis, 8 Oktober 2015

Cara Mudah Menghilangkan Bintik Hitam Secara Semulajadi

Cara Mudah Menghilangkan Bintik Hitam Secara Semulajadi


Kaedah rawatan semulajadi atau tradisional ini boleh digunakan bagi masalah bintik hitam yang nipis.bagaimana caranya nak hilangkan bintik hitam dengan mudah ?teruskan pembacaan anda tentang cara menghilangkan bintik hitam secara semulajadi.

Cara Mudah Menghilangkan Bintik Hitam Secara Semulajadi


  1. Putih Telur - putih telur boleh digunakan untuk membuang bintik hitam di wajah . caranya ?sapu putih telur di wajah umpawa topeng .Putih telur mengandungi zat yang mampu merangsang pembaharuan kulit . Fungsi ini boleh menyingkirkan sel kulit yang mati di wajah . Jenis putih telur yang paling berkesan untuk menghilangkan bintik hitam di wajah adalah telur ayam kampung.
  2. Lidah Buaya dan Minyak Zaitun - Daun lidah buaya mempunyai khasiat untuk menghilangkan bintik hita di kulit . Kombinasi lidah buaya dengan minyak zaitun sangat berkesan untuk menghilangkan bintik hitam.
  3. Timun - Buah timun kaya dengan kandungan silika dan membantu untuk mencerah ,menyegar dan menghilangkan bintik hitam . Parut timun dan tekap di wajah selamat beberapa minit . Lakukan  setiap hari , pasti bintik hitam akan hilang.
  4. Limau - Buah limau kaya dengan vitamin dan antioksida , kedua-dua kandungan tersebut mempunyai peranan yang penting untuk menghilangkan bintik hitam di wajah . Hanya dengan langkah yang mudah iaitu menampal hirisan limau di wajah dan bilas dengan air yang bersih .
  5. Saranan rapi - Alternatif lain yang boleh digunakan adalah mengunakan madu . Madu boleh mengatasi masalah bekas luka dan akibat terbakar . Mudah sahaja , hanya sapu madu di bahagian bintik hitam dan biarkan kering . kemudian bilas dengan air suam.

IsuMalaysiaDotCom : Share jika artikel ini membantu anda.













Apa Itu Mikrodermabrasi Dan Tips Rawatan Dermabrasi

Apa Itu Mikrodermabrasi Dan Tips Rawatan Dermabrasi



Apa Itu Mikrodermabrasi Dan Tips Rawatan Dermabrasi

Apap itu mikrodermabrasi ? mikrodermabrasi ada;ah teknik untuk mengelupaskan kulit bahagian atas dengan menggunakkan alat yang khusus . setelah beberapa kali dilakukan noda hitam diwajah akan hilang
rawatan ini membantu membuang lapisaan kulit mati dan membuang minyak dan kotoran yang menyumbat pori wajah.

tips rawatan untuk dermabrasi :-

~ Hindari matarahari berlebihan selama dua hari
~Guna krim tabir selalu
~Hindari pembersih atau penyegar yang mengandungi alkohol atau AHA
~Cuba hindari daripada perpeluhan selama dua hari.


IsuMalysia : Share artikel ini jika membantu.

Cara Nak Report Iklan Blog Yang Jijik Di Facebook Dengan Mudah

Cara Nak Report Iklan Blog Yang Jijik Di Facebook Dengan Mudah



Cara Nak Report Iklan Blog Yang Jijik Di Facebook Dengan Mudah

Sudah pasti iklan-iklan yang berleluasaan di facebook menjadi panduan buat kita untuk memilih produk yang kita gemari dan sudah pasti akan memudahkan kita membandingkan harga yang ditawarkan oleh penjual online tersebut

namun sebagai seorang blogger ,saya amat kesali sekali dengan artikel-artikel panas yang dibuat oleh blogger yang tumbuh bak cendawan masa kini yang suka membuat artikel panas ataupun lucah melampau demi trafik yangn diidami, satu pertanyaan saya, adakah anda suka memberi makan ataupun makan makanan haram kepada orang tua anda, isteri anda mahupun untuk diri anda sendiri. jadilah blogger yang beretika ,bukan menjadi blogger haram yang hanya membuat anda tanggung dosa dalam tak sedar.

jadi kepada kaum wanita terutamanya ,anda boleh membuat pilihan dengan membuat report kepada pihak facebook jika merasakan iklan ataupun artikel yang anda jumpa itu menganggu anda ataupun anda merasakan dia adalah SPAM atau ARTIKEL KETERLALUAN..

caranya :

1 ) 


~ Antara iklan yang ada nampak di facebook.sila kenal pasti terlebih dahulu jika anda merasakan ia adalah spam / artikel JIJIK 

2.

~ Antara blogger yang menggunakan nama TOKI SAMEA ini yang memalukakan para blogger yang mencari rezeki dengan baik.
~sila klik Report /Mark As Spam.

3. 


~Kadang kala ia akan terus ke menu report ,tapi jika ia bagi sebegini ,anda hanya perlu klik pada perkataan warna biru yang bertulis REPORT ..

4. 

~Klik pada kolum kedua iaitu , I DONT THINK IT SHOULD BE ON FACEBOOK yang bermaksud saya tidak rasa ia sesuai ada di FACEBOOK.

5.


~pada ruang sini , ada banyak pilihan yang boleh anda pilih .bergantung pada iklan yang anda hendak report , saya bagi contoh bagi iklan LUCAH ,anda boleh klik kolum yang kedua yang bertulis ITS PORNOGRAPHY 

6. 

~pada gambar diaatas ,anda yang perlu klik SUBMIT TO FACEBOOK FOR REVIEW .
dan klik DONE . SIAP !! senang bukan ??

NoTa : Pihak facebook akn review report yang anda kemukakan ,jika mereka merasakan report anda betul ,pasti mereka yang memadamkan iklan tersebut dan atau mungkin akan memberi arahan kepada ID Facebook yang membuat iklan atau artikel LUCAH ..
Semakin banyak para pengguna facebook yang membuat report ,semakin cerah peluang untuk memadamkan artikel /iklan tersebut .


IsuMalaysia : Pilihan ditangan anda?nak artikel yang baik ataupun yang kotor.

Selasa, 6 Oktober 2015

Cara Mudah Transfer Duit Maybank2u Ke Tabung Haji

Cara Mudah Transfer Duit Maybank2u  Ke Tabung Haji





Cara Mudah Transfer Duit Maybank2u  Ke Tabung Haji

Rasa berbesar hati saya nak share Cara Mudah Transfer Duit Maybank2u  Ke Tabung Haji .Untuk pemilik akaun bank Maybank, anda punya keistimewaan yang mana anda  boleh membuat semakan dan pemindahan duit dari Akaun Maybank ke Tabung haji menggunakan Maybank2u.

Sebelum tu,anda kena  pastikan anda mempunyai akaun Tabung Haji tau. Kalau tiada, anda boleh buka dahulu akaun Tabung Haji di Cawangan Tabung Haji Terdekatn kawasan anda

1- Macam mana cara nak buka akaun Tabung Haji :-

Anda perlu pergi ke Pejabat Tabung Haji  dan minta borang untuk buka akaun Tabung Haji. Pastikan anda mengisi borang dengan cara betul. Ada satu borang yang dikehendaki mengisi tanpa ada salah kerana ia adalah borang perjanjian anda dengan tabung haji .

Dokumen yang diperlukan ialah :-

a)Semestinya KadPengenalan
b) Duit  minimum dalam rm10. Kalau nak daftar haji sekali barulah kena ada dalam RM1500.Lepas siap isi borang, ambil nombor giliran dan tunggu sehingga nombor dipanggil dan akan dilayan sebentar lagi .kemudian anda  boleh dapatkan terus buku akaun tabung haji.

2- Macam mana cara linkkan Maybank2u dengan Tabung Haji :-
Sangat mudah sebenarnya nak link kan ke tabung haji
Caranya??

a) Sila ke ATM Maybank berdekataan dan  masukkan Kad ATM Maybank anda.
b) Masukkan no pin yang anda guna .
c) Pilih ke “Tabung Haji” dan seterusnya “Daftar Tabung Haji ke ATM Kad”
d) Masukkan juga nombor Akaun Tabung Haji anda dan pilih YES
e) Masukkan nombor Siri Tabung Haji Anda (ada di buku) dan pilih juga YES
f) ATM akan keluarkan resit juga selepas anda selesai membuat  transaksi
Mudah  bukan? . kemudian anda  boleh access Tabung Haji anda hanya dari Maybank2u dengan mudah dan selamat .

3- Macam mana pula nak transfer duit Maybank2u ke Tabung Haji :-
Part terakhir , Selepas anda sudah mendaftar akaun tabung haji dan daftar kad ATM, kali ni saya akan ajar caranya  macam mana nak buat pemindahan atau semakan baki ke tabung haji.Ada banyak sebenarnya kelebihan selepas link-an kad ATM dengan Tabung Haji ,apa dia??

a) Anda boleh cek baki akaun Tabung Haji tanpa ke Tabung haji
b) Pemindahan dari Akaun Tabung Haji ke Tabung Haji dengan Sendiri
c)
 Pemindahan dari Akaun Tabung Haji anda ke Tabung Haji 3rd Party  (orang lain)
d)
 Pemindahan dari Akaun Tabung Haji anda ke Akaun Maybank anda Sendiri
e)
 Pemindahan dari Akaun Tabung Haji anda ke Akaun Maybank 3rd Party (orang lain)
f)
 Pemindahan dari Akaun Maybank anda ke Akaun Tabung Haji 3rd Party  (orang lain)
g)
 Pemindahan dari Akaun Maybank anda ke Akaun Tabung Sendiri
h) Pendaftaran bagi Haji Individu  mahupun Kumpulan

Cara-caranya :

a) Mulakan dengan Login Maybank2u anda
b) Pergi ke bahagian “Transfer”
c) Pilih Tabung Haji
d) Pilih transaksi yang anda inginkan.
Updated terkini: Charge bagi setiap transaksi dari Maybank2u ke Tabung haji. RM1.06 caj maybank2u + RM1.06 (nanti saya akan confirmkan samaada kena tax atau tidak) caj di tabung haji. 


Mudah bukan ? selamat Mencuba !!


Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook

Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook



Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook

Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook Siapa yang ada blog dan laman web yang masih lagi belum menerima trafik yang diidamkan? Jika anda ada masalah tentang trafik ke blog atau laman web, saya merasakan teknik ini patut anda muat turun segera. Ia merupakan Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook

Ramai antara kita terutama para usahawan online yang mempunyai blog ( blogshop / blog niaga ) dan laman web yang menggunakan FB sebagai salah satu alat untuk mendapatkan trafik. Tapi kebanyakkan mereka perlu mengeluarkan modal besar iaitu menggunakan Facebook Ads untuk membolehkan trafik dijana ke blog atau laman web kita.

Panduan dan Teknik Mendapat Ribuan Trafik Percuma Menerusi Facebook
InsyaAllah, panduan ini pasti dapat  membantu mengatasi masalah kepada usahawan yang kekurangan modal untuk menjalankan FB Ads bagi mempromosikan produk dan seterusnya menjana ribuan trafik ke blog atau laman web kita .
Cara Mudah Dan Teknik Mendapatkan Jutaan Trafik Percuma Dari Facebook  ini telah dibuat oleh pengasas Emelmatik iaitu saudara Boon Lee. Beliau juga antara rakan IM saya yang berjaya membuat duit online ribuan ringgit secara online.

Akses Panduan dan Teknik Mendapatkan Ribuan Trafik Percuma dari Facebook

Untuk masa terhad, panduan ini yang baru sahaja dilancarkan pada 1 Oktober 2015 sedang dibuka untuk tempahan untuk mereka yang berminat nak tahu berkaitan teknik mendapatkan ribuan trafik secara percuma dari Facebook. Ianya dijual dengan harga di bawah RM50 untuk tempoh masa terhad.

Jadi, seandainya anda berminat, bolehlah dapatkan ia menerusi link ini - 
http://bit.do/trafikpercumaFB. Pastikan juga anda dapatkan 5 bonus tambahan yang disediakan di pautan yang dia sediakan. Ia bernilai lebih RM300 dan anda hanya perlu muat turun panduan ini pada harga RM49.00 sahaja (untuk tempoh tertentu). 
jangan lupa juga untuk muat turun secara percuma laporan khas yang disediakan di pautan di atas. Hanya isikan nama dan emel anda.

Saya sudah beritahu, dan sudah berikan pautan untuk anda muat turun panduan serta teknik mendapatkan ribuan trafik dari Facebook ini. Jangan kata saya tak beritahu ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...