loading...
Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 9 Oktober 2015

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

Amaran , Artikel ini khas buat mereka yang sudah berkahwin dan admin tidak akan bertanggungjawab diatas segala masalah yang timbul diatas pengeluaran artikel ini .semoga artikel ini digunakan dengan cara yang betul.

18 tahun Saja !! 5 Posisi Sex Terbaik Untuk Cepat Hamil

Sebahagian wanita boleh hamil dengan mudah, namun sebahagian berupaya keras untuk hamil. Salah satu usaha yang dilakukan adalah mencuba pelbagai posisi seks agar cepat hamil. Sebenarnya kehamilan boleh berlaku dengan posisi hubungan intim apapun, asalkan sperma bergerak menuju sel telur dan terjadi persenyawaan. Oleh kerana itu, berapa posisi seks yang membolehkan sperma lebih mudah mencapai sel telur dianggap dapat memperbesar peluang terjadinya pembuahan. Inilah 5 posisi seks agar cepat hamil:

1. Posisi Misionari & gerakan kucing 
 
 

Kedudukan ini sering disebut sebagai Man on Top, iaitu wanita terbaring terlentang, sedangkan lelaki berada di atasnya. Dengan kedudukan ini, sperma yang dikeluarkan di liang faraj tidak mudah keluar kembali dengan cepat .
Menggabungkan dengan gerakan CAT (kucing). Sebenarnya CAT adalah singkatan dari (coital Alignment Technique) dan berdasarkan kajian dari Edward Eichel gerakan ini memperbesar peluang kehamilan buat anda.
Gerakan CAT:
Lelaki berada di atas wanita dan bergerak maju mundur sambil bersandar berat badannya ke arah bahu wanita. Di saat bersamaan, wanita mengangkat pinggung sehingga sejajar dengan pinggul lelaki. Wanita boleh juga memainkan pinggul untuk mensimulasi orgasme.

2.Posisi  Gunting, penetrasi dari samping

Ketika berada pada kedudukan ini, pasangan berasa lebih relaks dan sesuai bila suami gemuk atau kelebihan berat badan. Ketika melakukan penetrasi dari samping, zakar dapat masuk lebih dalam ke liang faraj, sehingga ketika ejakulasi, sperma yang dikeluarkan lebih dekat ke sel telur. Kedudukan seks ini boleh dilakukan 2 cara, yaitu lelaki di belakang wanita, atau saling berhadapan.
Bila saling berhadapan, wanita mengangkat salah satu kaki lurus ke atas, tegak lurus dengan katil. Lalu lelaki merapat di hadapan wanita, dengan salah satu kaki terselit di atara kedua kaki wanita. Dekatkan pinggul wanita dengan pinggul lelaki serapat-rapatnya, namun tarik dada wanita dan dada lelaki agar berjauhan. Kedudukan seks ini disebut kedudukan gunting.
3. Penetrasi dari belakang, doggy style
 
 

Kedudukan ini dapat dilakukan dengan perut wanita melekat di ranjang, ataupun terangkat seperti sedang merangkak. Sama dengan kedudukan seks dari samping, penetrasi dari belakang juga membolehkan zakar masuk lebih dalam, sehingga sperma yang terpancar lebih dekat ke sel telur.
Sambil dalam kedudukan merangkak, wanita melengkungkan badan sehingga perut berada di kedudukan yang paling rendah manakala pinggul diangkat setinggi-tingginya. Topang berat badan dengan tangan dan celah paha. Kedudukan ini disebut kedudukan anjing atau anjing gaya.

4. Wanita di atas, kedudukan Cowgirl
 
 

Dengan wanita berada di atas lelaki, posisi seks ini memberikan kawalan penuh pada wanita. Akibatnya wanita dapat mengatur ritme dan jalannya hubungan seks ini. Wanita jadi lebih relaks dan lebih menikmati permainan, dan juga dapat mengatur agar penetrasi zakar sedalam-dalamnya sesuai keinginannya. Variasi lain, wanita dapat memainkan kedudukan tubuh ke mana ia inginkan, hingga 360 darjah. Lengkungkan tubuh hingga pinggul condong ke belakang dan dada condong ke depan

5. Posisi seks agar cepat hamil: berdiri
 
 

Kedudukan seks agar cepat hamil .Pada posisi berdiri, lelaki mahupun wanita boleh memegang kendali untuk mendapatkan kedudukan paling pas. Apabila lelaki mencapai ejakulasi, biarkan posisi ini beberapa saat, agar sperma tidak akan keluar dari liang faraj. Berdiri di bawah pancuran air hangat akan menambah sensasi kenikmatan berdua.
 
 
Isumalaysia : jangan salah guna artikel ini,haram buat mereka yang belum berkahwin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...