loading...
Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 14 Oktober 2015

Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

Amaran keras !! artikel ini hanya dibuat untuk mereka yang sudah berumahtangga yang bergelar suami isteri ,jadi kepada mereka yang masih belum berkahwin .anda dilarang sama sekali untuk meneruskan bacaan artikel ini dan sila teruskan bacaan pada artikel lain .saya sebagai admin blog www.isumalaysia.com tidak akan bertanggungjawab disetiap masalah yang ada hadapi akibat artikel ini..Cara Mudah Memuaskan Nafsu Isteri

1.Gembirakan isteri anda - sudah pasti hanya dengan gembirakan isteri anda saja sudah cukup membuat isteri anda gembira dan bersedia melayan anda di ranjang tanpa ada rasa paksa . untuk gembirkan isteri anda ,bukan semua suami bijak melakukannya kerana lagi ramai yang suka menyakitkan hati isteri mereka berbanding mengembirakan hati mereka.

2. Ambil Peduli - Nak puaskan nafsu isteri adakalanya tak perlu dinilai dengan seks semata-mata kerana sudah pasti dengan seks semata isteri anda akan puas .malahan jika terkejut jika saya katakan ada juga isteri yang suka dibelai manja dan diambil peduli oleh suami dari suami yang hanya ambil peduli sang isteri bila ingin melakukan seks semata -mata. ingatlah ,isteri anda bukan boneka yang hanya anda perlu bila nak melakukan seks diranjang . jadi perlu ambil peduli dengan isteri anda kalau boleh setiap masa dan juga bila diperlukan khdimat anda mendengar keluhan mereka.

3. Mengoda setiap masa - tidak salahnya anda memberi perhatian kepada isteri anda setiap ketika walaupun ketika itu anda tidak berkeinginan untuk melakukan seks semata-mata . di zaman yang serba moden masa kini yang adanya teknologi seperti whassap , wechat dan lain-lain anda boleh gunakan ia sebagai tempat untuk mengoda isteri anda . jangan terkejut jika anda pandai mengoda isteri anda ,anda tak perlu meminta untuk melakukan seks kerana dia sendiri yang akan meminta-minta pada anda untuk melakukan seks.

4. Perlu Romantik - Dulu sebelum kahwin anda seorang yang romantik ,kenapa bila sudah berkahwin anda masih tidak menggunakan kelebihan untuk memuaskan hati isteri anda..  romantik jika kena pada caranya ,sudah pasti akan  membuat isteri anda tersenyum-senyum untuk meminta melakukan seks dari anda.

selamat mencuba!!


ISUMALAYSIA.COM :- Puaskan isteri anda bukan semata-mata dengan SEKS saja..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...